Algemene service voorwaarden

Op alle bestellingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

1. Omdat boeketten levende goederen betreffen doet de koper afstand van het herroepingsrecht. Bij het accepteren van onze algemene voorwaarden gaat u hiermee akkoord.

 

2. Alle leveringen geschieden binnen 1-2 werkdagen na de gekozen leverdatum. Hierbij is het van belang dat de koper duidelijk aangeeft waar het product geleverd wordt. Deze garantie vervalt wanneer de ontvanger de zending weigert of deze niet aanwezig is waardoor de bezorging mislukt. Onze bezorger zal in het tweede geval kijken of de buren wellicht de bezorging in ontvangst willen nemen. In dit geval krijgt de ontvanger een brief in de bus met daarop het adres waar het product geleverd is.

 

2B. De gekozen leverdatum dient als een indicatie en er mag vanaf geweken worden door Bloembinderij Waldervaart. Dit geldt voornamelijk voor tijden die de koper doorgeeft. Mocht het boeket niet bezorgd worden op de door de koper aangegeven tijd en mislukt de levering? Dan kan de koper geen aanspraak maken op de bezorggarantie in artikel 2.

 

3. Bij een niet succesvolle levering zal onze bezorgdienst de volgende werkdag opnieuw een poging maken tot het leveren van het product. Mocht dit wederom niet lukken dan zullen wij contact opnemen met het ingevoerde telefoonnummer. Hierbij is het van belang dat de koper zijn/haar nummer invoert. Bij de tweede leverpoging vervalt eventuele versgarantie aangezien de producten een beperkte leverdatum hebben en het boeket bestellingsgebonden is.

 

4. Indien de ontvanger een briefje plaatst met daarop eventuele bezorginstructies kan de bezorger ervoor kiezen om hiervan af te wijken. Bij het plaatsen van een desbetreffende bezorginstructie gaat de koper akkoord met het afstand doen van eventuele versgaranties.

 

5. Indien de levering geschiedde volgens artikel 2 en de boeketten onverhoopt binnen een zeer korte tijd vergaan zijn kan de koper een email sturen naar ons. Hier zullen wij samen met de koper tot een passende oplossing komen. Wel is het voor de koper verplicht foto’s te maken van het boeket in verband met fraude.

Bij het kiezen van een leverdatum in de toekomst gelden de bovenstaande voorwaarden.

Retourbeleid

Aangezien de koper afstand heeft gedaan van het herroepingsrecht kan de koper geen aanspraak doen op dit recht. Wel kan de koper een mail sturen of ons bellen met de klacht. Hierbij is het noodzakelijk dat de koper een foto meestuurt van het probleem en een korte uitleg van het onderhoud van de bloemen meestuurt. Let op!: Bloembinderij Waldervaart is niet verplicht tot het bieden van een passende oplossing.