Privacy policy Bloembinderij Waldervaart

Bij Bloembinderij Waldervaart staat jouw privacy centraal bij al onze websites, apps en services. In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming zullen wij altijd je privacy waarborgen.

Beheer

De website van Bloembinderij Waldervaart wordt beheerd door Bosch IT. De contactgegevens van Bosch IT zijn te vinden op de website van Bosch IT (www.it-bosch.nl)  of Bloembinderij Waldervaart. Uiteraard proberen wij zo snel mogelijk contact met je op te nemen, maar wij houden ons het recht voor om tot 3 maanden de tijd te nemen om te reageren.

Gegevens van bezoekers

Trackinggegevens zullen nooit gekoppeld worden aan personen. Wij maken gebruik van een google analytics pixel welke alleen uw handelingen op de site geanonimiseerd aan ons verstrekt. Alle gegevens die we opslaan proberen we zo goed mogelijk te beveiligen.

Gegevens van Bestellende bezoekers

Alleen de persoonsgegevens die door jou aan ons worden geleverd, zoals e-mailadressen of andere persoonsgegevens, slaan we op. Wij vragen je persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

• Je communicatie met en tussen Bloembinderij Waldervaart, hieronder vallen nieuwsbrieven, acties en mailings.  

• Het versturen van informatie omtrent aangevraagde formulieren (bijvoorbeeld bevestiging van je bestelling).

Je hebt altijd de mogelijkheid om je verstrekte gegevens te wijzigen, in te zien of te verwijderen. Voor het beperken van gegevensgebruik zullen wij een afweging maken of je de service waarvoor je gegevens gebruikt worden nog voldoende functioneert, afhankelijk van je verzoek. Het zal niet altijd mogelijk zijn om services van Bloembinderij Waldervaart te blijven gebruiken als je ons vraagt om het gebruik van je gegevens in te perken, omdat wij zo minimaal mogelijk je gegevens gebruiken en opslaan. Voor het wijzigen, verwerken, inzage of beperking van je gegevens kan je contact opnemen met Bosch IT via de eerder genoemde contactgegevens.

Voor de opslag van je gegevens maken wij gebruik van zorgvuldig uitgekozen derde partijen.

Websites

Het doel van deze website is het verstrekken van informatie over Bloembinder Waldervaart en mogelijkheden bieden tot het online bestellen van bloemen. Op deze website wordt, als je gebruik maakt van het contactformulier, je naam, adres, emailadres, telefoonnummer en de inhoud van jouw bericht opgeslagen. Je gegevens worden hier tot 1 jaar na dato bewaard tenzij jij aangeeft dit eerder te willen. Dan wordt dit e-mailadres opgenomen in je accountgegevens, die bewaard blijven totdat je jouw account verwijdert. Je e-mailadres verwerken we op basis van jouw toestemming. Deze toestemming kan je altijd intrekken door contact met ons op te nemen. Bij het weigeren van de opslag van jouw gegevens is het niet mogelijk om het contactformulier te gebruiken en is het niet mogelijk om te bestellen.

Alle informatie die wordt gevraagd tijdens het bestellen hebben wij nodig op basis van de AVG grondslag overeenkomst. Desondanks vragen wij u deze policy te accepteren alvorens u kan bestellen.

Derde partijen

Uiteraard is het onze grondslag om gegevens niet te delen met derde partijen, tenzij we hier een goede reden voor hebben. Dit is het geval als wij moeten voldoen aan wet- en regelgeving of in het kader van juridische procedures, een gerechtelijk bevel of andere dwang. Verder kunnen wij gebruik maken van externe dienstverleners die we inschakelen, bijvoorbeeld voor de opslag van gegevens. Wij kiezen ervoor om van deze derde partijen gebruik te maken omdat de beveiliging van jouw gegevens voorop staan en deze partijen bijvoorbeeld een betere beveiliging van je gegevens kunnen garanderen.

Het indienen van een verzoek tot inperking gegevens

Omdat wij uw veiligheid en uw ervaring hoog in het vaandel hebben staan leggen wij u hier uit hoe u een verzoek tot inperking van gegevens indient.

U kunt contact opnemen met Bloembinderij Waldervaart waarbij u nadrukkelijk uitlegt dat het hier gaat om een verzoek tot inperking van gegevens. Hiermee zullen zij zorg dragen dat uw verzoek bij de juiste persoon komt te liggen.

Ook kunt u direct contact opnemen met Bosch IT. Als u hier vermeldt dat het gaat om een verzoek tot inperking gegevens zal het via een juiste wijze afgehandeld worden. Hier kunt u van op de hoogte gehouden worden als u dit wenst.

Onze voorkeur gaat hier uit naar mailverkeer. Bij een telefonisch gesprek zal u een mailbevestiging krijgen op het bij ons bekende emailadres.

Vragen

Bij vragen over deze policy kan contact worden opgenomen met Bosch IT via de eerder genoemde contactgegevens.

Disclaimer

Bosch IT is op ieder moment gerechtigd de inhoud van de Privacy Policy te wijzigen zonder de bezoeker daarbij op de hoogte te stellen. Hierbij is het wijzigen van de Privacy Policy op de websites afdoende. De meest recente versie is opgesteld op 20 augustus 2018. Er kan altijd een klacht worden ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je het niet eens bent met hoe wij jouw gegevens verwerken.